PERJANTAIN KAHVI #47

perjantai 15. joulukuuta 2017


Ihana, ihana perjantai! Tänään alkoi joululoma. Enää täytyy palauttaa pari tehtävää ja sitten saa pyyhkiä syyslukukauden pölyt käsistään ja heittäytyä vapaalle. Kyllä tätä on jo odotettukin.

Nyt on siis puolivuotta opiskelua lapsen kanssa takana ja sanotaanko nyt vaikka näin, että vaikka siihen sisältyi paljon ylä- ja alamäkiä, nyt fiilis on ihan hyvä ja päällimäinen ajatus, että eihän se nyt niin paha ollutkaan. Olisinko saanut tästä puolestavuodesta enemmän irti, jos olisin käynyt koulua ilman lasta? Aivan varmasti. Kyllähän tuo pieni vie huomiota siellä tunneilla (niin minulta kuin muiltakin opiskelijoilta, haha) ja tottakai vielä kotonakin. Mielestäni selviydyin kuitenkin hyvin ja vaikka ajatuksena syksyn alussa oli, että kun pääsee vaan kursseista läpi niin hyvä on, niin eipä siellä olla oltu lähelläkään sitä, etteikö pääsisi. Kevätlukukausi voikin sitten olla jo vähän mielenkiintoisempi käydä lapsen kanssa koulua, kun sitten Lumi osaa jo puhua vähän enemmän ja oppii varmasti kävelemään ja juoksemaan.

Olen käynyt jo kolme kertaa joululahjaostoksilla ja arvatkaapa vaan, montako lahjaa on tarttunut mukaan? Pyöreät nolla! Siinäpä minulle siis hommaa ensiviikoksi.. Ei minulla sentään kaikki lahjat hankkimatta ole, muutaman olen tilannut netistä ja nyt vaan odotellaan jännityksellä ehtivätkö ne tulla ennen aattoa.

Viimeisen viikon aikana, olen alkanut "jouluttaa" (niin kuin isosiskoni ohjeisti minua sanomaan) oikein kunnolla ja alkanut pikkuhiljaa päästä sellaiseen joulufiilikseen. Tämä joulu tulee olemaan niin spesiaali, ensimmäinen joulu oman lapsen kanssa. En malta odottaa aattoa, että pääsen näkemään miten Lumi suhtautuu kaikkeen jouluun  liittyvään. Koululla törmättiin eilen joulupukkiin ja yllätyksekseni Lumi ei pelännyt sitä yhtään! Hauska nähdä onko aattona pukin kohtaaminen yhtä mitään sanomaton juttu.

Tulevalla viikolla onkin sitten luvassa vaikka mitä joulupostauksia ja uskoisin, että postaus tulee joka päivä. Ihanaa olla lomalla, ostin sen kunniaksi suklaatakin, hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan