PERJANTAIN KAHVI #48

perjantai 22. joulukuuta 2017


Huhhuh mikä hulina viikko! Vaikka ollaan oltu lomalla koulusta, ei tämä tosiaan ole lomailulta tuntunut. Ollaan oltu joka päivä menossa ja hoitamassa joulujuttuja. Tänään on se tilanne, että vaikka jääkaapissa ei ole oikeastaan muuta kuin valot, nyt ei vain jaksa lähteä yhtään mihinkään. Lumille on tottakai ruokaa, mutta itse taidan paastota tämän päivän. Haha!

Kaikki lahjat on vihdoin ja viimein ostettu ja suurin osa paketoitukin jo. Vielä täytyy kuitenkin tänään pitää tonttupajaa auki ja paketoida kaikki loputkin. Lisäksi tänään täytyy kyllä siivota, että sitten kun palataan joulun jälkeen takaisin kotiin, on täällä kaikki tiptop.

Meidän raattaat meni muuten tällä viikolla rikki ja meidän oli pakko tilata uudet. Vihdoinkin! Olen odottanut vaikka kuinka kauan, että saisin uudet rattaat, nimittäin niin paljon kuin Smile2 tykkäsinkin vaunuina, niin rattaina en ole niistä niin välittänyt. Tilattiin Jollyroomilta Petite Cherien Libre rattaat, toivottavasti ne ovat hyvät, ainakin tosi hyvän näköiset jos ei muuta!

Ai, että odotan jo aattoa, voi kun se olisikin jo huomenna. Onneksi se ei kuitenkaan ole kuin parin yön päässä ja sitten päästään nauttimaan joulusta. Huomenna tulee vielä Kaksplussan blogiringin omaan joulukalenteriin "Kohti joulua" minun luukkuni ja sitten jään muutaman päivän joululomalle. Huomiseen siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan