1-VUOTIAS TOIVOO LAHJAKSI

torstai 11. tammikuuta 2018

Mitä 1-vuotiaalle tytölle lahjaksi? Minun mielestäni se on vaikea kysymys, kun ei sen ikäinen vielä barbeilla leiki ja vaatteet ovat (ainakin omasta mielestäni) usein vähän riski ja moni ei tykkää antaa rahaakaan. Mikä siis olisi jotakin sellaista, mitä 1-vuotias tarvitsisi, tai ehkä jopa haluaisi?

Yleensä 1-vuotiaalle ostetaan ehkäpä herkemmin jotain, mitä ajatellaan, että saattaisi tarvita. Lahjaa harvemmin lähdetään hakemaan sillä ajatuksella, että tästä lapsi itse pitäisi. Jos Lumille pitäisi antaa jotain, mistä hän itse tykkäisi, olisi se varmaan hedelmäsmoothieita ja maissinaksuja. Jospa nyt kuitenkin mietitään, mitä hän tarvitsee.

Junarata, astiat, lelu, reppu, pipo ja huivi, converset

Arne Jacobsen astiat olisi erittäin käytännöllinen lahja. Meiltä löytyy muovilautasia kotoa jopa yksi, joten Lumin käyttöön sopivat astiat olisivat erittäin tervetulleita.

Fjällräven reppu olisi myös käytännöllinen lahja. Lumi tulee kulkemaan vielä kevään mukanani koulussa, joten hänelle oma reppu olisi kiva juttu jo pelkästään senkin takia, että voisin pakata sinne hänelle välipalaa ja leluja mitä hän voisi sitten itse tonkia luentojen aikana. Ja syksyllä Lumi menee hoitoon, joten sinnekin oma reppu olisi kätevä!

Converset kevääksi. Olen tutkinut paljon tätä kenkä asiaa ja todennut, että meidän lapsen ensimmäiset "kunnon" kengät on converset. Voin vaikka kirjoitella joskus tästä, miksi päädyimme näihin kenkiin (muunkin kuin ulkonäön vuoksi!).

Vaaleanpunaiset pipo ja huivi. Nämä Ponon yksilöt ovat kyllä syötävän suloiset! Nämäkin olisivat kivat Lumille kevääksi, kun viime syksyn Metsolan pipo on jo käymässä pieneksi.

Klassikko, brion puinen junarata. Tämä olisi varmasti Luminkin mielestä kiva juttu ja tulisi varmasti olemaan pitkään leikeissä mukana. Itse arvostan leluja jotka kestävät vähän kovempaakin käyttöä ja aikaa.

Perässä vedettävä lelu. Lumi alkaa koko ajan olla rohkeampi ja rohkeampi kävelyn suhteen ja kunhan se lähtee tuosta hyvin rullaamaan, luulisin, että hän tykkäisi tällaisesta lelusta jota saisi kiskoa perässään pitkin kämppää.

Mitä te olette vieneet tai saaneet 1-vuotiaalle lahjaksi? Mikä on ollut paras lahja lapsen tai vanhemman mielestä?


2 kommenttia:

  1. Mie vein juuri kummitytölle pulkan 😊 ihan ison, ei vauvapulkkaa. Meidän poika sai eniten vaatteita 1v lahjaksi. Mie myös kannatan käytännöllisiä lahjoja ja kirjoja / värityskirjoja kun vien lahjaa. Leluja en tykkää viedä ellei niitä erikseen toivota (esim. Duplo on mulle sellanen mitä meille saa aina tuoda 🤩 mut pehmolelut, vaikka söpöjä onkin niin niitä on jo liikaa) vaatteet on aika turvallinen lahja koska niitä tarvitaan aina 😅 teidän lista on ihanan käytännöllinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pehmolelut on kyllä sellaisia, että niitä vaan kertyy! Niitä ei ainakaan pitäisi tuoda, ellei erikseen toivota. Vaikka olen kyllä itsekin tainnut viedä joskus pehmolelun lahjaksi :D

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan