1.1.

maanantai 1. tammikuuta 2018

Hyvää vuoden ensimmäistä päivää! Niin siinä sitten kävi, että vuosi vaihtui ja nyt eletään jo vuotta 2018! Minulla jäi itselle todella hyvä fiilis viime vuodesta ja aionkin tehdä piakkoin tänne blogin puolelle sellaisen pikakelauksen vuodesta 2017. Uskallan sanoa, että vuosi 2017 oli ehdottomasti tähänastisen elämäni paras vuosi, odotan silti innolla mitä vuosi 2018 tuo tullessaan.


Mitä odotan tältä uudelta vuodelta..

..Ihan ensimmäisenä Lumin synttäreitä! Havahduin vasta ihan juuri siihen, että nehän ovat vajaan parin viikon päästä. Niitä tosin juhlitaan vasta 20. päivä, sillä 13. päivä (joka piti alunperin olla päivä kun juhlat pidetään) menemmekin Tampereelle kuvattavaksi.
Halusin, että menemme oikein ammattilaiselle koko perhe kuvattavaksi, kun Lumi täyttää 1-vuotta. Selailin Instagramia ja etsin sopivaa kuvaajaa, mikä olikin loppujen lopuksi aika vaikea tehtävä. Sitten joku vinkkasi minulle Lotta Polvianderista ja heti kun menin tarkastamaan hänen Instagram feedin, olin myyty. Iloni yltyi entisestään kun vastaus laittamaani sähköpostiin tuli hyvin pian ja sain kuulla, että 13. päivä, eli seuraava päivä Lumin virallisesta syntymäpäivästä olikin vapaa. En malta odottaa kuvauspäivää ja sitä päivää, jolloin saamme nähdä valmiit kuvat!

..Treenauksen pariin palaamista. Olen lykännyt ja lykännyt tätä, mutta nyt on mielestäni oikea aika palata takaisin salille. Treenaaminen kuitenkin antaa niin paljon ja on niin kivaa, luulen, että jaksan sitten paremmin kaikkea muutakin.

..Niin hassulta kun tämä tässä vaiheessa vuotta kuulostaakin, niin kesälomaa. Odotan, että pääsen lomalle koulusta ja panostamaan enemmän bloggaamiseen ja olemaan enemmän perheeni kanssa. Odotan, että koulusta on jo 2/3 takana ja valmistuminen alkaa pikkuhiljaa häämöttää, sitä on odotettu jo nyt pitkään ja hartaasti. Odotan tietysti lämmintä ja pitkää kesää. Ja kesällä Lumi on jo 1,5v ja hänen kanssaan voi tehdä taas paljon enemmän juttuja. Kesä tuo aina paljon erilaisia ja jännittäviä juttuja tullessaan.

..Viimeisen kouluvuoden alkamista. Odotan sitä loppurutistusta ja todellakin valmistumista. Toisaalta haikeaa ajatella, että seuraavan kouluvuoden jälkeen se on ohitse, mutta toisaalta taas odotan niin kovin jo töihin pääsyä ja "normaalia" elämää, että kyllä se vaan on hienoa, että koulua on enää niin vähän jäljellä.

..Lumin hoitoon menoa. Tätä odotan oikeastaan kyllä kauhulla. Vielä ei ole mitkään kuviot selvillä, mutta syksyllä Lumin täytyy mennä hoitoon. Meillä on kyllä yksi tosi kiva juttu tähän vireillä, mutta katsotaan kuinka käy..

..Uusia haasteita, uusia tuttavuuksia, uusia mahdollisuuksia! Ihanaa kun uusi vuosi alkoi, kaikki on vielä avoinna ja pöytä täysin tyhjä. Nähtäväksi jää mitä kaikkea tänä vuonna tapahtuu, ole meidän perheelle huippu 2018!

Mahtavaa uutta vuotta kaikille blogini lukijoille! <3

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa aloittaa uusi vuosi kun myös edellisestä on noin hyvä fiilis! Odotettavat asiat kuulostavat kivalta ja siitä hoidon aloituksestakin selviää. Eli kaikkea ihanaa teille vuodelle 2018!

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan