1V SYNTTÄRIT

keskiviikko 31. tammikuuta 2018


Lumin 1v synttäreitä juhlittiin 14.1. eli siis pari päivää hänen oikean syntymäpäivän jälkeen. Oltiin päätetty, että koska meillä on niin pieni asunto, halutaan vuokrata joku "juhlatila". Selailtiin kaikki mahdolliset paikat Porista läpi ja jos paikka miellytti, niin hinta ei todella.

Niinpä päädyttiin siis pitämään juhlat syrjemmässä, eli Kiikoisten rantasaunalla. Ei kuulosta kovin viihtyisältä, mutta totuus on toinen! Sinne ollaan juuri viime vuonna tehty täysi remontti ja saunan lisäksi samassa rakennuksessa on siis sellainen iso tila, missä on keittiö ja pieniä pöytiä. Tilassa on valtavat lattiasta kattoon ylettyvät ikkunat, joista aukeaa maisema järvelle. Kuulostaako jo paremmalle?


Tila oli juuri sopivan kokoinen meidän juhliin, sillä meille tuli vieraita n.20. Kutsuja lähetettiin siis mummoille ja papoille, meidän sisaruksille, kummeille ja kavereille. Vielä Lumi on niin pieni, että lähinnä vieraslistalla on niitä meidän kavereita, mutta tulevaisuudessa listalle tulee varmasti niitä Lumin omiakin kavereita.

Tahdoin ehdottomasti koristella tilaa ja tilasin netistä serpenttiini.fi nettikaupasta koristeita. Synttäreitten teema oli tosiaan vähän pupu ja teemaväreinä oli hopea ja vaaleanpunainen. Koristeita oli Happy birthday viiri, vaaleanpunainen viiri, ilmapalloja, sekä tietysti 1-ilmapallo. Koristeita oli juuri sopivasti, vaikka minähän olisin tietysti mielelläni laittanut enemmänkin..Tarjottavana oli tonnikala- ja kinkkupiirakkaa, sämpylöitä päällisineen sekä vihreäsalaatti ja sipulisalaatti. Makeaa oli mangotäytekakku, vadelma-valkosuklaamuffinssit ja karkkia. Kaikkea oli tarpeeksi, muttei liikaa ja kaikki oli todella hyvää.

Meillä ei ollut synttäreillä mitään sen kummempaa ohjelmaa kuin ruokailu ja lahjojen avaaminen, mutta se tuntui riittävän vallan mainiosti. Omaan silmään ainakin näytti sille, että vieraat viihtyivät ja mikä tärkeintä, itse synttärisankarilla oli ainakin kivaa!


Kuvista suuri kiitos siskolleni Jennille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan