EI NIIN HYVÄ VIIKON ALKU

tiistai 9. tammikuuta 2018


Minulla oli vaikka mitä hyviä suunnitelmia ja luonnoksia tälle viikolle julkaistavaksi, mutta tämä viikon alku on mennyt kyllä niin vihkoon, kuin vain mennä voi.

Lumille nousi eilen kuume. Pitäisi ilmeisesti varoa mitä toivoo. En siis suinkaan toivonut, että lapseni tulisi kipeäksi, vaan jos joku luki ensimmäisen kooste-postauksen viime vuodesta, mainstisin siellä, että voi kunpa voisin edes hetkeksi palata siihen hetkeen, kun Lumi oli pieni ja saimme vain makoilla vierekkäin päivästä toiseen. Sitähän tämä nyt sitten on. Ei olis paljon huonompaan väliin voinut tulla! Meillä on viikonloppuna tosiaan se kuvaus ja Lumin synttärit ja molempiin täytyy vielä valmistautua tavalla jos toisellakin. Eipä onnistu. Lumi on selvästi aika kipeä ja kaipaa paljon syliä ja hellyyttä, eikä missään muualla voi tietenkään nukkua, kuin äidin sylissä. Niinpä en voi siis hyödyntää Lumin päikkyjä ja kirjoitella luonnoksia valmiiksi, vaan joudun toimimaan tyttäreni petinä. Tänään on kuitenkin ollut jo parempi päivä kuin eilen, joten toivoa on.

Jos vain suinkin aika antaa periksi ja Lumi tervehtyy, olisi tälle viikolle luvassa vielä kolme postausta, kaikki liittyen enemmän tai vähemmän vauvavuoden loppumiseen ja Lumin synttäreihin. Sitä vaan on pakko päivitellä uudestaan ja uudestaan, miten aika on voinut mennä niin nopeasti? Miten Lumin syntymästä voi olla jo vuosi?

Loppuviikon suhteen voi vain toivota parasta ja pelätä pahinta. Kyllä kai Lumin on pakko olla terve launataina, ei kai kuumeflunssa voi niin kauan kestää? Eihän?

2 kommenttia:

  1. Paranemisia Lumille! Kyllähän flunssa kestää yleensä vähintään viikon-pari, eli valitettavasti taitaa olla vielä viikonlopunakin yskäinen/nuhainen. Jos taas ei ole ollut muuta kuin kuumetta, kyseessä voisi olla vauvarokkokin. Parin-kolmen päivän kuume jonka jälkeen iholle ilmestyy pientä näppylää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Onneksi kyseessä ei ollut vauvarokko ja selvittiin vain 3 päivän kuumeella. Yskää jatkui muutaman päivän ajan vielä kuumeilun jälkeen, mutta nyt tyttö vaikuttaisi jo terveeltä :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan