LUMI 12KK / 1-VUOTIAS LUMI

tiistai 23. tammikuuta 2018


Otsikko on sen takia ehkä vähän hassu, kun ajattelin, että tämä on viimeinen postaus tuota kuukausi sarjaa. Haluan kuitenkin jatkossakin kertoa vähän millainen Lumi on ja niinpä ajattelin, että 1-vuotias Lumi, on hyvä "jatko-osa" tälle kuukausi sarjalle. Tulevaisuudessa siis tulen joskus julkaisemaan esimerkiksi 1,5-vuotias Lumi ja 2-vuotias Lumi postaukset. Tämä postaus on tehty sillä rakenteella, miten ajattelin nuo postaukset tulevaisuudessa tehdä.


Mitä Lumi osaa?

Lumi osaa kävellä. Ehkä vähän horjuvasti ja hitaasti, mutta hän osaa kävellä. Silti ensisijainen liikkumismuoto on vieläkin neliveto, ymmärrettävästi, niin pääsee paljon lujempaa.

Lumi osaa syödä itse. Ainakin melkein.. Ainakin hän osaa viedä lusikan itse suuhun. Kuorman lusikkaan keräämisessä on vielä "vähän" treenattavaa.

Lumi osaa sanoa äiti, isi, vaippa, pupu, napa, pappa, vauva..

Lumi osaa antaa halin. Melkein aina kun Lumille sanoo, että anna hali, niin hän antaa ja sitten sanotaan yhdessä "aaaaiiiii".

Lumi osaa kerätä leluja kasaan koppaan ja laittaa tavaroita sisäkkäin. Kaiken ympäriinsä räjäyttäminen on kuitenkin paljon kivempaa.

Lumi osaa osoittaa kirjan sivulta missä on esimerkiksi kissa.Mistä Lumi tykkää?

Lumi tykkää kun hassutellaan ja leikitään kukkuu-leikkiä.

Lumi tykkää kun "mussutetaan" kainaloon, kaulaan, tai mahaan.

Lumi tykkää "intiaani-poika ratsastaa" laulusta.

Lumi tykkää banaanista, päärynästä ja maissinaksuista. Huom. vain maissinaksut kelpaa, jos niissä on lisänä vaikkapa porkkanaa, ne ei kelpaa.

Lumi tykkää pupuista. Oma unipupu on tietysti paras, mutta hyvänä kakkosena ja kolmosena tulee helistinpupu ja Pentikin halipupu.

Lumi tykkää leikkiä legoilla.

Lumi tykkää kun luetaan kirjoja. Lemppareita on tällä hetkellä Paula possu ja Kana Kotkonen. Kana Kotkosen ääninappulaa on kiva painaa itse ja laittaa kana kotkottamaan.

Millainen Lumi on?

Lumi on ihana hassu kujeilia joka koettelee kovalla kädellä äitin hermoja. Lumi on humoristinen ja dramaattinen (tosin nykyään vähän vähemmän mitä ennen). Lumi on tempperamenttinen ja lempeä. Lumi on maailman ihanin 1-vuotias! <3


2 kommenttia:

 1. Hei,
  Ihana pieni siellä <3 valtavan söpö, mistä olet muuten hommannut pikkuneidin ponnarin/rusetin? Meillä 1v:llä aina tukka silmissä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ponnarit on For minis and mommies- verkkokaupasta tilattu. Niissä on ihan normiponnarin kokoinen se lenkki, mutta itse aina leikkaan ja liimaan sen pienemmäksi niin, että pysyy sitten hennommassakin hiuksessa :)

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan