PERJANTAIN KAHVI #49

lauantai 6. tammikuuta 2018


Tällä viikolla palattiin Lumin kanssa kouluun. Keskiviikkona startattiin siis kevätlukukausi ja samalla Lumin toinen ja viimeinen lukukausi ammattikorkeakoulussa pitkään aikaan. Joululomalla Lumi taisi jo tottua kotona olemiseen ja siitä johtuen tämän viikon koulupäivät eivät olekaan sujuneet niin hyvin, kuin ennen lomaa. Lumi ei ole oikein suostunut nukkumaan koulussa ja hereillä olo on vähän kiukuttelua. Jospa se kuitenkin tästä taas helpottuisi pian ja onneksi nyt alkuun ei olekaan, kuin max. pari kertaa viikossa koulua.

Meidän uudet rattaat saapui myös alkuviikosta ja voisin sanoa, että olen niihin ihan tyytyväinen, ainakin näin ensikokeilulta. Ne todellakin ovat kunnon kaupunkikärryt, eikä niillä missään lenkkipoluilla kyllä mennä! Kyyti on melko röykkyistä jäätyneillä teillä, mutta sisätiloissa ja muutenkin tasaisella ne ovat kyllä erittäin näppärät. Parin kokeilukuukauden jälkeen voisin tehdä käyttökokemus postauksenkin näistä.

Tasan viikon päästä mennään Tampereelle kuvattavaksi ja olen jo pitkään miettinyt, mitä pukisimme päällemme. Miehelläni on ollut selvät sävelet jo jonkin aikaa sen suhteen, mitä hän aikoo päällensä laittaa. Tällä viikolla tilasin minulle ja Lumille muutamat vaatteet testiin ja nähtäväksi jää, ovatko ne sitten sopivia, paketit eivät nimittäin ole vielä saapuneet.

Lumin synttärit siirtyi myös viikolla aikaisemmaksi tilavuokraukseen liittyvien ongelmien vuoksi ja ne ovatkin nyt jo ensi viikon sunnuntaina. Olen koittanut ehtiä suunnitella niitä tällä viikolla ja tilannut netistä kasan koristeita juhlia varten. Makeat tarjottavat on jo aika hyvin selvillä, mutta suolaisia joudutaan vielä pohtimaan. Kutsut väsäsin ja lähetin myös, niistä laitoin kuvankin Instagramiin. Kutsut antaa "hienovaraisesti" vinkkiä synttäreitten teemasta, meillä on siis pupu-teema!

Ihanaa viikonloppua, täällä Porissa sataa lunta!

2 kommenttia:

  1. Hei! Täällä myös pian pienen tyttövauvan synttärit ja kuvausvaatteita mietimme perheellemme. Olisi kiva jos voisit tehdä postausta vaatteista mitä olet suunnitellut teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä pistää korvan taakse tämä idea, toivottavasti ehdin tehdä postauksen ennen teidän kuvausta! :)

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan