PERJANTAIN KAHVI #51

perjantai 26. tammikuuta 2018


Perjantai! Jostakin syystä on aina yhtä helpottavaa huomata, että on perjantai, vaikka oikeastaan sillä ei ole tällä hetkellä minulle kamalasti merkitystä. Minulla on ollut koko tammikuun ajan maksimissaan kaksi päivää viikossa koulua, joten perjantai on ikään kuin vain päivä muitten päivien joukossa. Ehkä siitä tekee kuitenkin spesiaalin se, että tiedän, että seuraavat pari päivää miehenikin saa olla kotona perheensä kanssa.

Tämä viikko on ollut melko raskas. Lumi on nukkunut koko viikon todella huonosti, enkä millään keksi syytä miksi. Tai jos aletaan miettiä tarkempaan, niin syitä löytyy vaikka kuinka monta, mutta mielestäni on silti erikoista, että tämä on jatkunut näin pitkään.

Joku ehkä muistaakin, että Lumi on jo pitkään nukkunut läpi yönsä heräämättä kertaakaan. Kunnes nyt ihan yhtäkkiä, hän on alkanut heräillä vähintään 4 kertaa yössä. Lumi ei ole mitenkään kipeän tai hätääntyneen oloinen, hän vaan herää. Yleensä hän nousee istumaan ja on vain siinä ja sitten, kun kukaan ei reagoi mitenkään, hän alkaa itkeä. Kuitenkin heti kun hänet kaataa takaisin makuulle, jatkaa hän uniaan. Onko kellään ollut tällaista samaa?

Muuten tämä viikko on ollut kaiken kaikkiaan oikein kiva. Tiistaina meillä oli tosiaan ne mamma-treffit ja eilen kävin vähän shoppailemassa Empun kanssa. Minulla on myös ollut mukavasti aikaa kirjoitella tätä blogia, sekä tehdä koulutehtäviä. Toivottavasti viikonlopusta tulee vähintään yhtä kiva. Huippua viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan