VUOSI 2017 2/3

maanantai 22. tammikuuta 2018


Toukokuussa pääsin viettämään ensimmäistä äitienpäivää äitinä, se oli ikimuistoinen. Sain mieheltäni herkullisen aamupalan sänkyyn ja lahjaksi uuden kameran! Kirjoitin myös Lumille kirjeen ensimmäisen äitienpäivän kunniaksi, postaukseen pääset tästä. Lumi kasvoi kohisten ja alkoi koko ajan tulla enemmän ja enemmän itsensä näköiseksi. Lumi sairasti enterorokon ja minulta lähti ilmeisestikin raskauden päättymisen tähden hirvittävästi tukkaa!


Kesäkuussa tapahtui vaikka mitä! Sain Lumille tuputettua hänelle nykyään niin rakkaan unipupun käyttöön ja hän siirtyi omaan sänkyyn nukkumaan. Vietettiin juhannus perinteisesti mieheni perheen kanssa mökillä. Viime vuonna löydettiin niin kiva paikka, että mennään samaan paikkaan uudelleen, paitsi viereiseen mökkiin.
Kesällä meillä oli Lumin kanssa tapana syödä aamupala yhdessä sängyssä. Jätin Lumin aina aamulla sänkyyn peittojen ympäröimäksi ja menin tekemään meille aamupalaa. Kahvittelin kaikessa rauhassa vauvan makoillessa vieressä. Kun kahvi oli juotu, tarjosin Lumille aina maitohuikat ja hän sai nukahtaa ekoille päikyille siihen, äitin kainaloon.


Heinäkuussa tuli puolivuotta Lumille mittariin ja minulle siis puolivuotta synnytyksestä. Olin erittäin tyytyväinen palautumiseeni joka oli tapahtunut kuin itsestään. Tosin tuolloin vatsalihasten erkauma oli vielä melkoisen suuri.
Heinäkuussa Lumi oli myös ensimmäistä kertaa kipeä ja oikein kunnolla tukossa. Myös minä tulin kipeäksi ensimmäistä kertaa synnytyksen jälkeen. Se olikin hassua miten ei voinutkaan enää vain hautautua peittoihin, vaan oli pakko jaksaa hoitaa vauvaa. Kirjoitin aiheesta postauksenkin, sen pääset lukemaan tästä.
Kävimme myös veljeni rippijuhlissa ja Lumi pääsi elämänsä ensimmäiselle leirille. Isi yritti heti tehdä tytöstä kalastajaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan