1V KUVAT

tiistai 6. helmikuuta 2018


Kävimme kuvattavana Tampereella Lotta Polvianderilla 13.1. Halusimme meidän koko perheestä parit kuvat ja Lumista 1v kuvat. Kuten aikaisemmin jo kerroinkin, kaikki ei mennyt ihan putkeen.

Ensinnäkin olimme hiukan myöhässä, n.10-15min. Kun saavuimme paikalle ja menimme sinne mistä olisi pitänyt päästä sisälle, huomasimme, ettei hissi toiminut. Kokeilimme siis ovea, joka olikin lukossa. Ei siinä sitten muu auttanut, kuin soittaa Lotalle.Kun viimein pääsimme sisälle ja aloittamaan kuvauksen, ei Lumi ollut yhtään sillä tuulella. Hän oli nukkunut matkalla ja herännyt juuri, kun saavuimme pihaan. Lumi oli siis vielä vähän unenpöpperössä ja siihen kun lisätään vieras paikka ja vieras ihminen, niin soppa on valmis.

Onneksi Lumi loppua kohden rentoutui ja saimme kuin saimmekin  parit tosi ihanat kuvat! Mielestäni Lotta sai mahtavasti ikuistettua kuviin sen, millainen tyyppi tämä meidän pieni tyttö on.


Minulle oli selvä juttu, että haluan ikuistaa meidän yksivuotiaan. Kuvat ovat sellainen juttu mikä säilyy aina ja niitten avulla voi niin helposti hetkellisesti palata niihin ihaniin hetkiin joita tulee vielä kaipaamaan.

Samasta syystä halusin myös silloin reilu vuosi sitten ikuistaa raskauden, ne kuvat pääset katselemaan täältä.

10 kommenttia:

 1. Aivan ihastuttavia kuvia teidän tytöstä <3 Ei näistä pysty sanomaan, että on juuri vasta herätty tai pientä olisi jännittänyt. Söpö tyttö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Elina <3 Se on kyllä hyvä, ettei kuvista asiaa huomaa, toki nämä on jo niitä loppupuolella otettuja kuvia :)

   Poista
 2. Ihana hymy neidillä ja niin suloinen tyttö muutenkin. Yritettiin ottaa meidän kuvat ihan kotona, mutta olisi kyllä pitänyt käydä kuvaajalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teresa <3 Minäkin mietin aluksi, että olisiko pitänyt vain itse ottaa kuvat, mutta olen kyllä niin tyytyväinen siihen, että päätettiin kuitenkin mennä ammattilaiselle :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Ja olen aivan samaa mieltä, että kaikki virstanpylväät on hyvä ikuistaa ja ne isoimmat ehdottomasti ammattivalokuvaajalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Juu, kyllä on ihanaa, kun jäi näin ihanat kuvat muistoksi :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja niin suloinen 1-vuotias! ❤️

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan