#MINULLE SINÄ OLET TÄYDELLINEN

keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Tänä ystävänpäivänä haluan tehdä jotakin spesiaalia, jotakin aivan erityistä. Yleensä ystävänpäivääni on kuulunut kahvittelu mieheni kanssa, suklaa, kukat ja lahja. Tänä vuonna sovittiin, ettei osteta toisillemme lahjoja ja tänä vuonna haluan muistaa ystävänpäivänä jotakin muuta, kuin omaa miestäni.

Se, että joku on sinulle täydellinen, on mielestäni aika paljon sanottu. Jos joku sanoisi minulle nuo sanat, en edes tiedä miten siihen suhtautuisin. Silti, voisin itse sanoa niin useammallekin ihmiselle.

Voisin sanoa niin omalle miehelleni, koska hän on maailman paras mies, juuri minulle. Omalle tyttärelleni, koska hän vain on minun silmissäni täydellinen. Nämä ovat kuitenkin sellaisia itsestäänselvyyksiä ja sen vuoksi, en tahdo sanoa niitä sanoja heille, vaan jollekin toiselle.

Minä ja siskoni Jenni, olemme olleet aina toistemme parhaat ystävät. Meillä on ikäeroa kaksi vuotta ja olemme aina tulleet hyvin juttuun. Olemme olleet erottamattomat ja asuneet kotoa muuton jälkeenkin jonkin aikaa saman katon alla.

Nyt on kuitenkin kulunut useampikin vuosi, kun emme ole nähneet enää niin tiiviisti kuin ennen. Siskoni asuu nykyään Helsingissä ja minä Porissa, joten näkeminen ei ehkä käy aivan käden käänteessä. Olemme aikaisemmin soitelleet paljon Facetime puheluita, mutta nyt kun molemmat ovat niin kiireisiä oman elämänsä kanssa, ei sillekään tunnu enää löytyvän aikaa.


Tänä ystävänpäivänä haluan siis muistaa siskoani. Pikkusiskona olen aina katsonut isosiskoani ylöspäin. Olen ollut hänestä aina niin ylpeä.

Peruskoulussa kun hän sai kymppejä ja ysejä, peruskoulun jälkeen kun hän valitsi lukion ja sai sielläkin hyviä arvosanoja, lukion jälkeen kun hän "joutui" pitämään välivuoden ja osasi hyödyntää senkin täydellisesti. Kun hän pääsi yliopistoon opiskelemaan juuri sitä, mitä halusikin. Ja nyt kun hän on muuttanut Helsinkiin ja tekee työkseen sitä mitä haluaa. Ihan huikea ura.

Ystäviä hänellä on myös ollut aina, todella läheisiä sydänystäviä, sekä ihan huippuja kaveriporukoita, joihin minäkin olen päässyt tutustumaan aina milloin mitäkin kautta.

Jenni on aina ollut todella pidetty, enkä ihmettele yhtään. Siskoni on ihan huikea tyyppi, joka unelmoi ja uskaltaa tavoitella unelmiaan, mutta osaa silti pitää jalat maassa. Sanonta älykkyys ja ulkonäkö ei sovi samaan ihmiseen, ei todellakaan pidä paikkaansa siskoni kohdalla. Hän on todella fiksu, kaunis ja hänellä on maailman paras huumorintaju.

Siskoni on minun built in best friend ja tänä vuonna, omistan ystävänpäivän hänelle. Kaikki mitä haluan sanoa tänään on; rakas siskoni Jenni, vaikka välillä naljailen tai pilkkaan niin oikeasti, minulle sinä olet täydellinen <3Kenelle sinä haluaisit kertoa, että sinulle hän on täydellinen? Jaa someen kuva teistä lyhyen stoorin kanssa ja käytä hashtagia #minullesinäolettäydellinen

Ihanaa ystävänpäivää! <3

1 kommentti:

  1. Ihana kirjoitus Julia! Minulle te olette täydellisiä 😍 Kolme ihanaa ja rakasta tytärtä, mitä sen enempää äiti voisi toivoa, mistä olla onnellisempi? Rakastan teitä jokaista ❤️💛💜

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan