PERJANTAIN KAHVI #53

perjantai 9. helmikuuta 2018


Tällä viikolla ei ole tapahtunut mitään. Mieheni on ollut kipeä ja niin myös Lumi. Onneksi Lumilla ei silti ole mitään räkätautia pahempaa. Minulla olisi ollut parina päivänä kouluakin, mutta olen nähnyt parhaaksi pysytellä kotona Lumin kanssa. 

Minun piti olla ahkera ja tehdä koulujuttuja, kun kerrankin olisi ollut aikaa. Mutta kuinkas kävikään? En ole tehnyt mitään kouluun liittyvää. Sen sijaan blogijutut ovat kiinnostaneet mahdottoman paljon ja minulla on sellainen tunne, että nyt on ikään kuin uusi sivu kääntymässä tämän bloggailun suhteen. Toivon ihan hirveästi, että minulla tulee keväällä olemaan aikaa tähän yhtä paljon, kuin nyt tämän viikon aikana.

Nyt viikonloppuna minun täytyisi varmasti paneutua niihin koulujuttuihin. Olen (ainakin vielä) opintojen kanssa täysin aikataulussa. Olin siis viime kevätlukukauden kokonaan äitiyslomalla, enkä silloin voinut suorittaa mitään opintoja. Tämän kevään ja tulevan kesän aikana, kaikki viime kevään opinnot pitäisi olla suoritettuna ja tällä hetkellä, tilanne näyttää oikein hyvältä.

Olen muuten suunnitellut instagramin puolelle jotakin arvontaa. Ajattelin jo kuukausi sitten, kun 600 (!!!) seuraajaa tuli täyteen, että voisin järjestää arvonnan. Nyt seuraajia löytyy jo 700! Ihan mieletön juttu! Haluan ehdottomasti kiittää ja lupaan, että luvassa on jokin arvonta.

Ihanaa viikonloppua, olette kaikki huippuja! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan