IHANA PINNASÄNGYN PÄIVÄPEITTO + ALENNUSKOODI

maanantai 5. maaliskuuta 2018

Postaus tehty yhteistyössä Yours Mine Designin kanssa.

Olen jo pitkään etsinyt Lumin pinnasänkyyn sopivaa päiväpeittoa. Alunperin ajatukseni oli, ettei siihen välttämättä edes tarvitsisi mitään, jos vaan on kivat neutraalit lakanat. Sittemmin olen kuitenkin päätynyt siihen tulokseen, että kyllä tahdon siihen jonkin viltin, joka peittää tarvittaessa nimenomaan ne lakanat, jos ne eivät satu olemaan ne lempparilakanat, jotka sopii sisustukseen.

Aluksi ajattelin, että laitan siihen vain jonkun meillä jo olevista torkkupeitoista. Mikään niistä ei tuntunut kuitenkaan istuvan pinnasänkyyn hyvin ja sitäpaitsi, ne kaikki oikeastaan ovat jo meillä jossakin jotenkin käytössä.

Olin jo luovuttanut koko asian suhteen, kun minusta tuntui vaan, ettei mistään löydy sellaista päiväpeittoa joka miellyttäisi omaa silmää. Sitten eksyin jotakin kautta Instagramissa Yours Mine Designin tilille ja klikkasin itseni heidän nettikauppaan.

Sieltä se sitten löytyi, aivan ihana pupuviltti, täydellinen meidän pienelle pupu-fanille! Ihastuin vilttiin ihan täysin heti ensinäkemällä ja vielä enemmän, kun sain sen käsiini. Se on ihanan pehmoinen ja 100% puuvillaa.


Kun Lumi näki viltin ensimmäisen kerran, oli hänkin selvästi aivan myyty. Olin pedannut sen Lumin omaan sänkyyn ja kun hän huomasi sen, meni hän heti kiskomaan pupuviltin korvia ja häntää. Taisipa Lumin suusta päästä pari riemun kiljahdustakin!

Meillä peitto on siis pääasiassa toiminut tähän mennessä pinnasängyn päiväpeittona, mutta se tulee varmasti pysymään Lumin käytössä sittenkin, kun on aika luopua pinnasängystä. Sitten se siirtyy todennäköisesti Lumin omassa huoneessa jonkin tuolin nojalle, josta sen voi vaikka napata päikyille peitoksi (sitä virkaa se on nytkin sisäpäikyillä toimittanut!).

Loppuun minulla on vielä ihan huippuja uutisia teille! Sain nimittäin teitä varten alennuskoodin Yours Mine Designin nettikauppaan. Koodilla Kotiportailla20 saatte 20% alennusta kaikista nettikaupan tuotteista paitsi bObleseista. Koodi on voimassa 19.3. asti. 

Sitten vaan shoppailemaan ja muistakaas vinkata kaverillekin!


2 kommenttia:

  1. Kiitos! Viltti ja tyynynpäällinen lähti tilaukseen 😍

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan