LUMIN VÄLIKAUSI

tiistai 27. maaliskuuta 2018Vuosi sitten ei tarvinnut vielä paljoa välikausivaatteita miettiä, Lumi oli vielä silloin pieni nyytti joka ei ulkoillut muuten, kuin vaunuissa. Viime syksyksi hankin Lumille housut ja takin. Tuolloin kuvittelin, että pääsisin niin helpommalla, ei tarvitsisi sitten ostaa takkia erikseen. Takki ja housut yhdistelmä osottautui kuitenkin huonoksi valinnaksi näin pienelle ihmiselle, joten vahingosta viisastuneena, päätin tänä vuonna hankkia haalarin ja takin sitten erikseen.

Aluksi piti tehdä valinta, kuori- vai softshellhaalari. Pienen pohdinnan jälkeen päätin, että vaikka softshell on saanut paljon moitteita, annan sille mahdollisuuden, onhan minulla itsellänikin ollut useampikin softshelltakki ja olen ollut niihin tyytyväinen.


Lähdin siis selailemaan nettikauppoja (koska olen aivan liian laiska ostamaan vaatteet oikeasti liikkeestä. Ostan myös 95% omista vaatteistani netistä..). Olin lukenut paljon kehuja Name Itin shoftshelleistä, joten päätin tsekata ne. Toisin kuin ilmeisesti usealla muulla, minua ei yhtään napannut kukallisetkuosit ja mitään muuta ei tuntunut oikein löytyvänkään. 

Päätin siis ryhtyä selaamaan facekirppuja. Sieltä löysin muutaman sopivan yksilön, mutta mittaamisien myötä huomasin aina haalarin joko liian isoksi tai liian pieneksi. Ei siis onnistanut sitäkään kautta.

Tässä vaiheessa oli jo melkoinen ahdistus päällä, pian olisi kevät ja mittari plussan puolella, eikä minun lapsellani ollut välikausivaatteita. Sitten muistin, että Torikin on olemassa! Klikkailin itseni siis tori.fi sivustolle ja se ei pettänyt taaskaan. Löysin sieltä aivan uudenveroisen Name Itin softshellin ja vielä vallan sopuhintaan!


Haalarin hankita oli suoritettu ja seuraavaksi piti hommata kengät. Se hoitui helposti, sillä Lumin mummu oli luvannut ostaa Lumille hyvät ensikengät synttärilahjaksi. Niinpä soitin mummulle kun huomasin, että Puuvillassa oli "Johan on markkinat" ja Eccon liikkeessä alennuksia. 

Menimme yhdessä kauppaan katselemaan kenkiä (niitä ei ikävä kyllä voinut tilata netistä, haha!) ja vaikka myyjä koitti meille kovin myydä jotain "supersöpöjä" vaaleanpunaisia kiiltäviä kenkiä, ostimme mustat, koska ne nyt vaan menee kaiken kanssa.


Kengät ja haalari löytyi ja vielä tarvittiin asusteet. Tiesin jo varmaan tammikuussa mitkä haluaisin, koska olin ostanut Lumille tummansinisen Picon jo talvella. Halusin ihan ehdottomasti Ponon supersöpön tupsupipon ja tuubihuivin, molemmat vaaleanpunaisena, koska se sopii ihan mielettömän hyvin tummansinisen kanssa!

Odottelin, että Ponolle tulisi jokin alennus ja niinpä naistenpäivänä tulikin ja silloin klikkailin asusteet ostoskoriin ja kotiin. Kun paketti saapui, olin ihan myyty. Ne sopivat Lumille ihan täydellisesti!

Vielä olisi ostoslistalla jotkut hanskat, löytyisikö Reimalta mitään hyviä? Meillä olisi sinne mummolta lahjakortti.. Mitä hanskoja suosittelette välikauteen?


5 kommenttia:

 1. Mikä koko Lumilla on tuosta haalarista ja kuinka pitkä hän on?

  VastaaPoista
 2. Mutta mistä noin ihanat arskat? 😍😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on itseasiassa ihan vain H&M:n lasit :D

   Poista
  2. :D No mutta hienot on silti! 👍😊

   Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan