PERJANTAIN KAHVI #54

perjantai 16. maaliskuuta 2018


Nämä viikot ovat viime aikoina olleet aika kiireisiä. Koulussa on nyt hurja tahti päällä, kun teemme opintoja ja harjoittelua samaan aikaan. Onneksi huhtikuun aikana alkaa helpottaa ja sitten loppu keväälle ei olekaan enää paljoa mitään opintoja.

Lumi on nukkunut aika huonosti nyt jo useamman viikon. Tuntuu, että sen jälkeen kun hän täytti 1v, on yöunet menneet huonommin. Lumihan nukkui jo pitkään yönsä heräämättä, vaan ei nykyään. Joinakin öinä Lumi saattaa herätä vain kaksi kertaa, kun taas toisina varmaan 500 kertaa, siltä se ainakin minusta tuntuu. Onneksi on noita vähän parempiakin öitä, en nimittäin tiedä millainen zombie olisin, jos en saisi välillä nukkua kunnolla.

Luulen, että Lumin huonot yöt johtuvat läpi puskevista hampaista. Alas oikealle on tullut pari hammasta ja ikenet näyttävät siltä, että moneen kohtaan on tulossa ihan pian lisää. Pitäisi muistaa antaa aina joka ilta särkylääkettä, niin silloin yöt sujuisivat varmasti paremmin..

Tänä viikonloppuna suunnataankin Kuopion lähistölle. Me mennään nimittäin isäni luokse pikkuveljeni rippijuhliin. Ihanaa päästä kotiseudulle ja kuuntelemaan taas savonmurretta! Muutenkin jo niin pitkä aika siitä, kun olen viimeksi nähnyt isääni tai Lumi ukkiaan. Aika pitkä ajomatka sinne kyllä on, mutta mielestäni se on sen arvoista. Odottelen jo kovasti perille pääsyä.

Ihanaa viikonloppua kaikille seuraajilleni! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan