UUTTA STRING-HYLLYSSÄ

tiistai 13. maaliskuuta 2018


Instagramin puolella jaan tasaisin väliajoin kuvia meidän "ruokailutilasta", joka siis on olkkarissa jossa siis on keittiö (olen tainnut ennenkin mainita, että meillä on tosi pieni koti!). Ruokapöydän yllä seinällä meillä on se niin ihana string pocket-hylly, mikä löytyy nykyään aika monen kotoa.
Halusin ihan hirveän kovasti tämän hyllyn kotiin ja sitten kun sen vihdoin ja viimein ostin ja sain seinälle, iski iso ongelma. Mitä siihen laittaisin?

Pyörittelin siinä pitkään eri tavaroita eri järjestyksissä, mutta mikään ei tuntunut näyttävän hyvältä. Lähetin monelle kaverillenikin kuvan, että mitä tähän hyllyyn nyt sitten muka kuuluu laittaa?
Hain Pinterestistä inspiraatiota ja sieltä sitä todella löytyi. Lopulta astelin kauppaan etsimään jotakin hyllyyn sopivaa.


Sitten kun vihdoin sain hyllyn "sisutettua", olin hetken tyytyväinen. Kunnes sitten mieheni halusi maistaa miltä hyllyssä oleva kahvisiirappi maistuu. Tämän jälkeen siirappia on tietenkin pitänyt säilyttää jääkaapissa ja hyllyssä on ollut tyhjä aukko. Okei, yksi aukko on vielä ok, mutta tästä ei mennyt kauaa, kun kukka jonka olin ostanut hyllyyn päätti kuolla (se oli minulle liian haastava kasvi, koska sitä piti oikeasti muistaa kastellakin!).

Niinpä olin taas ja vähän olen ehkä vieläkin sen saman ongelman äärellä. Mitä ihmettä tuohon hyllyyn voisi laittaa?

Tilasin viime viikolla Deseniolta kauan himoitsemani kahvi-julisteen, ajatuksenani laittaa se meidän keittiön tasolle. Kun juliste saapui, laitoin sen kehyksiin ja aloin mallaamaan tasolle. No eihän se mahtunut siihen! Alkuun olin kovin harmissani, kunnes keksin, että minähän laitan sen tuonne hankalaan hyllyyn. Siellä se nyt on ja mielestäni sopii sinne todella kivasti!

Koen silti hyllyn edelleen hankalaksi ja jotenkin keskeneräiseksi. Mitä ihmettä sinne voisi laittaa, onko ideoita?


3 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kaunis hylly ja hyvin sopii tuo juliste sinne :) Meillä on vähän samantyylinen Rose in april merkkinen hylly Tuutilullasta :)

  VastaaPoista
 2. Toi hylly on kyllä IHANA! Ja ihanasti olet sen nyt sommitellut.
  Itekin olen mielessäni miettinyt, joskos toi hylly meidänkin keittiöön vielä eksyisi.

  VastaaPoista
 3. Toi String pocket taitaa olla aika kapea hyllyjen osalta , mutta itse tykkään somistaa tällaisia hyllyjä pienillä huonekasveilla. :) Tuo vähän eloa kauniiden esineiden keskelle. Esim Plantagenilla on kivoja erilaisia minikasveja . Muratti on myös siitä hauska että se laskeutuu köynnöksenä alas jos laittaa esim ylähyllylle. Näin meillä! :)

  Ps. Tyttösi on hurmaava , ajauduin seuraamaan blogiasi Instagramin kautta kun havahduin siihen että meidän puolivuotias vauvamme on hyvin saman näköinen kuin Lumi. Nyt kun katson hänen kuviaan täällä blogissasi, osaan kuvitella miltä oma tyttöni näyttää taaperona. <3

  VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan