SEMPERIN UUTUUSPUUROT

tiistai 17. huhtikuuta 2018Mainos Semper

Meidän perhe pääsi ottamaan osaa Semperin testiryhmään ja saatiin testattavaksi neljä erilaista uutuspuuroa. Merkkinä Semper on meille erittäin tuttu, olemme ostaneet paljon tältä merkiltä ruokia, välipaloja ja pussipuuroja, ja olemme olleet tyytyväisiä tuotteisiin. Niinpä lähdimme mielellämme ja mielenkiinnolla mukaan tähän testiryhmään.

Tällä kertaa kyseessä oli siis jauheesta valmistettava puuro.  Itse pidin ehdottomasti siitä, miten helppoa valmistus oli, sillä siihen tarvitsi vain jauheen ja kuumaa vettä ja sitten vain sekoiteltiin. Valmistus oli siis helpompaa, kuin sen peruskaurapuuron, joka täytyy valmistaa kattilassa tai mikrossa. Tuotteen pakkauksesta annan myös plussaa, sillä pakkaus on mielestäni tosi kätevä. Se on hyvän mallinen ja näppärästi avattavissa ja suljettavissa.


Meillä on ollut lähiaikoina havaittavissa pientä lakkoilua puurojen suhteen, joten ajankohta tälle testaukselle ei ollut maailman paras. Lähdin kuitenkin innolla kokeilemaan, jospa Lumi suostuisi näitä syömään. Sain Lumin maistamaan puuroja melko hyvin ja olen toiveikas sen suhteen, että ehkä näillä saisimme puuron taas maistumaan. 

Kokeilimme ensimmäisenä maustamatonta puuroa, joka oli ehkäpä vähän uhkarohkea veto, sillä Lumi on tottunut syömään puurossaan aina jotakin hedelmä- tai marjasosetta. Lopputulos oli siis vähän sellainen kuin odotinkin, hän ei hirveästi tykännyt. Sen sijaan makupuurot maistuivat paremmin ja etenkin, jos tein ne veden sijaan maitoon, näin maku oli varmaankin Lumille hiukan tuntumpi, nimittäin normaalisti teen aina hänen puuronsa näin. Saimme maustamattomatkin puurot maistumaan niin, että ne teki maitoon ja laittoi sekaan jotakin hedelmäsosetta.


Tämä tuote sisältää vaikka mitä lapselle tärkeitä ravintoaineita, esimerkiksi öljyjä, useita kivennäisaineita (kalsium, rauta, sinkki, jodi), vitamiineja (A, D, E, C...) sekä maitohappobakteereja. Mielestäni tämä on hurjan kätevää kun yhdestä paketista saa kaiken! Vaikka itse annankin yleensä tarvittavat monipuolisesti ravinnon kautta, niin onhan tämä nyt helppo! Syöttämällä lapselle tätä saa aamu- ja iltapuurosta kaiken tuon, eikä niistä tarvitse sen enempää stressata.

Kaiken kaikkiaan nämä puurot toimivat varmasti erinomaisena vaihtoehtona sille ainaiselle kaurapuurolle!

Osallistu kilpailuun ja voita 150e arvoinen hemmottelupalkinto!
Kerro mikä Semperin tuotteista on sinusta mieluisin ja voita 150e arvoinen lahjakortti Holiday Club-kylpylään. Osallistu kilpailuun alla olevasta linkistä 4.5.2018 mennessä. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Osallistu kilpailuun tästä!


Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

2 kommenttia:

  1. Sisällysluettelo olisi ollut tähän yhteyteen hyvä. Googletin sen niin makupuurot ainakin sisältää maitoa ja sokeria mehutiivistemuodossa ja lehmänmaitoa ei Suomen suositusten mukaan saisi alle 10kk ikäisille antaa ja sokeri on myös alle vuotiaalta pannassa :/ Taaperoille varmaan helppoa vaihtelua ja esim reissussa kätevä mutta ei ehkä jokapäiväinen herkku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, hyvä huomio! Ne olisi kyllä ehdottomasti pitänyt laittaa tähän, enää ei vaan tahdo muistaa tuollaisia asioita huomioida, kun siitä on muka jo niin pitkä aika kun on joutunut itse näitä miettimään.. :D

      Poista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan