TYÖPISTE + ALEKOODI

maanantai 23. huhtikuuta 2018


Yhteistyössä Luklabel

Olen jo pitkään toivonut, että meillä olisi tilaa työhuoneelle. Mutta kuten olen monta kertaa aiemmin sen jo sanonutkin, meillä on todella pieni asunto, eikä ole toivoakaan, että olisi jotain työhuonetta. Seuraavaan kotiin sitten!

Halusin kuitenkin jonnekin työpisteen ja vaihtoehtoja tälle ei ollut montaa. Vaihtoehto 1. Keittiön pöydän ääreen. Vaihtoehto 2. Makkarin lipaston päälle. Joko arvaatte kumman valitsin? Vaihtoehto 2. tietenkin, koska en sietäisi sitä, että keittiön pöydän ääressä olisi koko ajan kaikkea kamaa.

Minulla on siis nyt oma seimomatyöpiste makuuhuoneessa lipaston päällä. Lipasto on onneksi minulle juuri sopivalla korkeudella, joten se passaa vallan mainiosti!


Olin ihastellut monesta instagramtilistä, miten heillä oli hieno rautakehikko työpöydän yllä ja halusin itse samanlaisen. Suunnittelin mielessäni miten kivasti siihen saisi kaikkia tärkeitä lappusia ja miten se toisi heti lisää sellaista työpisteen tunnelmaa (lipasto kun ei suoranaisesti välitä työpistefiilistä...).

Tämä rautakehikko on siis Luklabelilta ja miten voikin noin yksinkertainen juttu, olla niin kiva sisustuselementti! Rakastuin tähän ihan heti. Aluksi mietin, että laitanko sitä sittenkään makkariin, että tämähän olisi käynyt eteiseenkin ulko-oven viereen ja seuraavassa asunnossa sen voisi laittaa vaikka keittiöön.. Mutta toteutin kuitenkin alkuperäisen suunnitelmani.Laitoin siis rautakehikon seinää vasten lipaston päälle ja kiinnitin siihen kalenterin ja pari kuvaa Lumista. Lisäksi tahdoin työpisteeseen jotain eloa, joten päätin, että siinä asustanut aloevera saa jäädä siihen.
Mielestäni työpisteestä tuli ihana ja se onnistui hyvin. Juuri sopivan yksinkertainen ja fresh. Vai mitä mieltä olette?

Loppuun vielä hyviä uutisia! Sain nimittäin myös teille alekoodin Luklabelille, huippua! Koodilla Kotiportailla, saatte 15% alennusta Luklabelin verkkokaupasta 27.4. klo 23.00 asti. Tämän rautakehikon lisäksi sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa, mm. se meidän ihana puputaulu.. Sinne vaan shoppailemaan, hop, hop!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan