MEIDÄN VAPPU

torstai 3. toukokuuta 2018


Meillä oli kyllä kiva vappu! Tai sanotaan sittenkin niin, että meillä oli kiva vappuaatto, itse vappupäivä ei ollut ihan niin kiva..

Vappuaattona haluttiin tehdä jotain kivaa koko perhe yhdessä. Joten kun mieheni pääsi töistä, päätimme lähteä käymään tivoli Seiterässä joka oli Kirjurissa. Meillä ei ollut mitään tietoa siitä, että pääseekö Lumi edes mihinkään laitteisiin, mutta haluttiin käydä katsomassa.

Tivolissa oli tietenkin vaikka mitä laiteitta ja tuli kyllä oma lapsuus mieleen! Tivoliin oli aina pakko päästä kun se oli kaupungissa ja kaikista hurjimmat laitteet oli niitä kaikista parhaita. Lumi nyt ei tietenkään vielä mihinkään hurjiin laitteisiin mene, mutta yhteen laitteeseen päästiin kuitenkin. Nimittäin heppakaruselliin! Lumi vaikutti sille, että laite olisi saanut olla paljon vauhdikkaampikin (hän on varmaan kotona tottunut isin kanssa niin hurjaan menoon, että heppakarusellit on aika tylsiä!).

Tivoli näin pienen lapsen kanssa oli aika äkkiä nähty ja siirryttiinkin aika pian Kirjurin leikkipuistoon kahville. Hörpittiin kahvit ja syötiin pehmikset jonka jälkeen käytiin pienellä kävelyllä puiston ympäri ja jäätiin vielä hetkeksi laskemaan liukumäkeä. 


Tultiin kaupan kautta kotiin, syötiin perinteistä vappuruokaa, eli ranskalaisia ja nakkeja. Jälkkäriksi oli tietenkin pikkumunkkeja, mitkä oli muuten ihan sairaan hyviä!

Suunniteltiin, että oltaisiin vappupäivänä käyty kiertelemässä vapputorilla, mutta kuten alussa jo mainitsinkin, ei vappupäivä mennyt ihan putkeen. 

Aamulla yhdessä sängyllä makoillessamme Lumi tökkäisi minua aika kovaa silmään ja minulla tuli sarveiskalvoon aika iso viilto. En jaksanut lähteä istumaan päivystykseen koko päiväksi, joten mieheni kävi hakemassa apteekista silmätippoja ja päätettiin pärjätä niillä. 

Silmä oli koko päivän todella kipeä ja molemmat luomet todella turvoksissa. Silmä oli myös niin valoarka, että istuttiin koko päivä sisällä pimeässä. Onneksi se oli jo seuraavana päivänä paljon parempi ja tänään siinä ei tunnu enää mitään.


Sellainen vappu meillä tänä vuonna! Miten teidän vappu sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan