Kaksplus blogiverkoston kesäjuhlat

lauantai 30. kesäkuuta 2018


Pari viikkoa sitten suuntasin Helsinkiin tapaamaan ensimmäistä kertaa ikinä blogikollegoitani Kaksplussan blogiverkoston kesäjuhliin ja myönnän, että minua jännitti ihan hirveästi. En ollut koskaan tavannut heistä yhtäkään livenä, joten oli aika jännittävä tilanne mennä paikalle. Mutta onneksi menin, sillä nämä naiset ovat ihanan aitoja ja rempseitä ja mikä parasta, heillä on sama mielenkiinnon kohde, bloggaaminen.

Kesäjuhlat järjestettiin Game Over Escape Roomin kokustiloissa. Juhlat aloitettiin tietenkin alkumaljalla ja pienellä tervetuliaispuhella. Sitten meille tultiin kertomaan vähän Escape Roomin ideasta ja perussäännöistä. Päästiin kaikki pelaamaan porukoissa johonkin huoneeseen. Minä olin ainoana meidän huoneen porukasta käynyt aikaisemminkin pelaamassa, joten minulla oli pieni aavistus siitä, mitä huoneessa voisi olla vastassa. Päädyimme siis Tutakhamonin hautaan, josta pois pääsy oli todella lähellä, mutta teimme lopussa väärän valinnan, emmekä päässeet ulos. Olen aika kilpailuhenkinen persoona ja voin sanoa, että kyllähän se häviäminen alkuun vähän harmitti, mutta onneksi seura oli niin loistavaa, että se unohtui pian.


Kokoustilassa meillä oli tarjolla vaikka mitä hyvää syötävää ja juotavaa. Itse olin varautunut ja ottanut mukaan oman viinin, mutta sen olisi voinut jättää ostamattakin. Syötäväksi tarjolla oli mm. erilaisia karkkeja Maxikarkilta, herkullisia sipsejä Linkosuolta sekä smoothieita Your Hublelta. Juotavia oli myös montaa erilaista vaihtoehtoa, eikä kellään kyllä päässyt suu kuivumaan!
Seuraavaksi ohjelmassa oli Pop&Co vaate-esittely. Tämä merkki oli minulle ihan uusi tuttavuus ja voi miten ihania vaatteita heillä onkaan! Heidän vaatteensa istuvat mainiosti omaan makuuni, ettekä tiedä miten paljon minua harmitti, kun huomasin, että pienin koko oli 92. Vaatteet olivat vielä siis liian suuria meille, mutta odotan kyllä kovasti, että Lumi kasvaa 92 kokoon sopivaksi.

Meille esiteltiin tämän kevään mallisto, jossa oli aivan ihania pastellivärejä ja niin tyttömäisiä vaatteita. Saatiin myös pientä maistiaista syksyn mallistosta, joka on taas vähän hillitympi sävymaailmaltaan. Syksyn mallistoon tulee muuten poikienkin vaatteita!Loppuilta menikin vapaammissa merkeissä, tilattiin ruokaa, tutustuttiin Fiini Naturallyn luonnonkosmetiikkatuotteisiin, tutkittiin huikeita goodiebageja, pelattiin "En ole koskaan", flossattiin (opeteltiin ja opetettiin), naurettiin, juteltiin ja arvottiin Vimman tunika, Luin Livingin kylpysetti sekä Aarni Wood kello.

Tiesitkö että me ihmiset roskataan 8 miljoonaa tonnia muovia joka vuosi? Aarni Woods ei halua olla osana tätä, vaan haluaa kehittää ja suunnitella kestäviä luonnollisia design-tuotteita. Useissa Aarnin tuotteissa käytetään kotimaista puumateriaalia kuten visakoivua, tammea, saarnia, jalavaa sekä tervaleppää. Muutamassa kellomallissa on suomalaisen hirven nahasta tehdyt rannekkeet.

Kuva Mama Lina
Koko päivä oli ihan huikea ja olen niin tyytyväinen, että uskalsin lähteä mukaan. Osa meistä jatkoi vielä iltaa baariin laulamaan karaokea ja tanssimaan ja kaikista hurjimmat lähtivät lopulta keskustaankin. Ite olin myös tuossa porukassa mukana, mutta kun näin kuinka pitkät jonot baareihin oli, päädyin lähtemään mieheni viereen hotelliin nukkumaan.

Loppukevennykseksi meidän yhteiskuva ihanan Millan kanssa. Todettiin molemmat, että snäppifiltterillä tulee paljon nätimpiä kuvia kuin ilman!Ihan mielettömän suuri kiitos kesäjuhlien järjestäjille ja huikeille yhteistyökumppaneille! Seuraavia juhlia odotellessa..


2 kommenttia:

  1. Kiitos kun olit vihdoin mukana, oot huikee tyyppi! Toivottavasti taas tavataan :)

    VastaaPoista
  2. Haha, snäppifilttereissä on hyvä blurraus niin väistämättäkin tulee kauniimmaksi! :D Kiitos seurasta, oli ihan sairaan ihanaa tavata! Toivottavasti nähdään uusiks. <3

    VastaaPoista

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan