We love Pono Design + arvonta

tiistai 26. kesäkuuta 2018

Postaus tehty yhteistyössä Pono Designin kanssa.


"Kaikki alkoi kahden pienen lapsen äidistä, jonka intohimona oli suunnitella ja valmistaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä lastenvaatteita.
Käytämme vain myrkyttömiä materiaaleja ja tuttuja maahantuojia, joten näin ollen tuotteet ovat aina myös turvallisia ja mahdollisimman eettisiä. Rakkaimpamme ansaitsevat parasta laatua, unohtamatta kuitenkaan yhtään vastuullisuuttamme luontoa ja ihmisoikeuksia kohtaan. Pyrimme lisäämään myös kierrätysmateriaalien käyttöä tuotteissamme. Ompelemme tuotteet ylpeästi ja pääsääntöisesti itse." (Pono Design)

Meille saapui maaliskuussa ensimmäiset Ponon tuotteet. Tilasin itse Lumille asusteiksi Ponon tupsupipon ja tuubihuivin ja minun on pakko myöntää, se oli rakkautta ensikokeilulla. Pian tuon tilaukseni jälkeen meille saapui paketti, jossa oli lisää Ponon asusteita sekä vaatteita.


En tahdo hehkuttaa blogissani sellaisia tuotteita, mistä en oikeasti itse pidä. Niinpä voitte olla varmoja, että kun nyt sanon, että Ponon vaatteet ovat aivan huippuja, tarkoitan sitä oikeasti. Miksi ne siten ovat mielestäni niin hyviä?

Materiaalit mistä Pono tekee trikoovaatteensa, ovat joustavia ja pehmeitä ja pysyvät sellaisena pesu toisensa jälkeen. Meillä on ollut Ponon vaatteet nyt tosiaan kolme kuukautta käytössä ja on ihanaa huomata, että vaate on edelleen siisti ja pehmeä, eikä se ole venähtänyt tai menettänyt muotoaan tai värejään. Joustavuuden tähden, vaatteet on erittäin helppo pukea pienellekin lapselle. 
Ponon vaatteet istuvat hyvin Lumille. Housuissa on juuri sopiva mitoitus lapselle, jolla on kapea lantio ja jalat, ja paitoihin mahtuu mainiosti Lumin pullea pyöreä masu. Vaatteiden joustavuuden vuoksi, uskon niitten kuitenkin sopivan kaikille vartalotyypeille.


Asustevalikoimasta löytyy tuubihuiveja (jotka omasta mielestäni ovat kaikista käytännöllisimpiä tällaisilla pienillä), lippapipoja, perinteiä tupsupipoja sekä tytöille herttaisia rusettipipoja ja pantoja.

Ponon tuotteiden värivalikoima on aivan ihana! Tarjolla on suloisia pastellisävyjä, kuten vaaleanpunainen ja -lila, sekä myös neutraalimpia värejä, kuten musta ja harmaa.

Itse olen ihan myyty näille Ponon tuotteille ja siksi olen ihan fiiliksissä, kun pääsen järjestämään teille lukijoille arvonnan. Arvottavana on Ponon ihanat paita ja legginsit! Arvontaan pääset osallistumaan blogini instagramissa, tästä! Onnea kaikille arvontaan osallistuville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan